Onze consulenten

Onze consulenten

Image

Roos

29 jaar

Roos is een held in het spannend houden van langdurige relaties. Al 10 jaar weet ze de sleur buiten de slaapkamerdeur te houden. Met haar diploma sekscoach kun je met al je vragen bij haar terecht.

Image

Marilyn

28 jaar

What’s in a name, bij Marilyn kun je leren hoe je genoeg zelfvertrouwen uitstraalt om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn. Met haar diploma sekscoach en relatiecounselor kun je genoeg advies bij haar inwinnen.

Image

Lindsay

24 jaar

Een avondje met Lindsay is een avondje vol lachen, gieren en brullen. Met haar positieve energie en open mind set is seks voor haar ook totaal niet ongemakkelijk. Iedereen moet kunnen doen waar hij/zij zich prettig bij voelt. Naast dat ze zorgt voor een avond vol plezier biedt ze ook een luisterend oor. Tenslotte kan je van elkaars verhalen leren zegt ze dan maar zo.

Image

Tammy

26 jaar

Ik zit altijd bomvol energie en ben altijd vrolijk. Ik vind het heerlijk om te praten over alles rondom seksualiteit. Taboes bestaan bij mij niet, dus wees welkom om alles met mij te bespreken! Mijn Engels is ook behoorlijk goed dus party’s kunnen zeker ook in het Engels gegeven worden.

Image

Mariëlle

21 jaar

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnenavond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Image

Iris

22 jaar

Iris werkt zelf ook nog in de evenementen branche en daardoor weet ze wel hoe je een goede party kan geven. Verder is ze een open en rustig persoon en daardoor kan ze een fijne sfeer creëren tijdens party’s waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

Image

Maartje

22 jaar

Onze enthousiaste studente Maartje zal zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt met haar vlotte babbel en open houding. Niks is te gek en over alles mag gepraat of gevraagd worden!

Image

Kelly

32 jaar

Heb je zin in een leuk gezellig avondje met veel lol dan moet je een party bij Kelly boeken. Niks is haar te gek, geen enkele vraag of opmerking! Ze vindt dat het gebruik van speeltjes en andere dingen rondom sex normaler moet worden! Of je nou vrijgezel bent of een partner hebt, iedereen mag genieten op de manier zoals hij/zij wil toch?

Image

Linda

22 jaar

Als echt trotse Groninger komt Linda bij je party langs met het doel om je op je gemak over seks en vele andere taboes te kunnen laten praten.

Image

Laurien

27 jaar

Spontane meid met meeslepende energie! Een comfortabele sfeer kun je bij mij verwachten. Tijdens je party vieren we jouw nieuwsgierigheid, seksualiteit, prachtige lichaam en stralende glimlach!

Image

Megan

26 jaar

Megan is jong en staat open over alles, Ze maakt van elke party het leukste feestje!

Image

Indra

49 jaar

Iedere party wordt een openhartige en spannende avond. Met 7 jaar ervaring achter de bar in een club, zijn er weinig onderwerpen die Indra niet besproken heeft...

Image

Gitana

37 jaar

Gitana doorbreekt graag taboes en vertelt je alles wat je wilt weten over de toys. In haar eigen radioprogramma praat zij nog meer over liefde, relaties en intimiteit.

Image

Iris F

23 jaar

Voor deze gezellige verpleegkunde studente is geen vraag te gek. Haar passie is mensen helpen en naar hun verhalen luisteren. Bij haar ben je hoe dan ook op je gemak en kun je alles kwijt!

Image

Pam

27 jaar

Op de party's van Pam streeft ze naar een vertrouwd sfeertje zodat iedereen zijn verhaal/vraag wilt delen. Geen vraag is hierbij te gek, niks vind ze bijzonder of apart. Ze houdt van openheid en lekker gek doen.

Image

Karla

38 jaar

Door haar jarenlange ervaring in de zorg is geen onderwerp taboe en geen vraag te gek. Karla heeft oog voor het individu en stelt je op je gemak. 'Samen maken we er een gezellige avond van.'

Image

Faties

39 jaar

Als ervaren trainer komt Faties jullie graag uitleg geven over onze selectie van meest gebruikte sex toys, waarna jullie direct de mogelijkheid hebben deze ook te kopen to spice up your sex life! Samen maken jullie er een gezellig huisfeestje van, geen enkele vraag of onderwerp is haar te gek.

Image

Janneke

34 jaar

Janneke is een energieke, empathische en spontane jongedame met een goede dosis humor die de zonodige ervaringen al heeft gehad en nog aan ontdekken is op seksueel gebied en toys. Janneke is goed in het creëeren van een fijne, veilige, goede sfeer en warme omgeving/setting waar iedereen zichzelf mag en kan zijn en ook iedereen aan bod komt.

Image

Maret

25 jaar

Maret is altijd in voor een feestje, vind het belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit en ze vertrouwen krijgen dat niks te gek is! Want iedereen is mooi zoals die is!

Image

Annieka

23 jaar

Als er een gesprek over seks is, dan is Annieka van de partij! Seks is iets menselijks en zou een normaal gespreksonderwerp in elke situatie moeten zijn. Door meer in contact te komen met je lichaam en jouw behoeftes kan je leven tot het maximale. ;) Niks is te gek voor Annieka en in hokjes denken staat niet in haar woordenboek!

Image

Marlise

40 jaar

Marlise werkt al zo’n 15 jaar als professional in de seksuele gezondheid en seksueel welzijn. Mede daardoor zorgt zij voor een avond vol verrassende inzichten over seksueel plezier en genot. Marlise is open minded, vriendelijk en down to earth. Met haar tomeloze enthousiasme weet ze iedereen voor zich te winnen.

© 2023 - Willie Homeparty - Alle rechten voorbehouden

 

Willie Homeparty en Willie.nl zijn onderdeel van CLS Healthcare BV