Onze consulenten

Onze consulenten

Image

Roos

30 jaar

Roos is een held in het spannend houden van langdurige relaties. Al 10 jaar weet ze de sleur buiten de slaapkamerdeur te houden. Met haar diploma sekscoach kun je met al je vragen bij haar terecht.

Image

Marilyn

28 jaar

What’s in a name, bij Marilyn kun je leren hoe je genoeg zelfvertrouwen uitstraalt om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn. Met haar diploma sekscoach en relatiecounselor kun je genoeg advies bij haar inwinnen.

Image

Lindsay

25 jaar

Een avondje met Lindsay is een avondje vol lachen, gieren en brullen. Met haar positieve energie en open mind set is seks voor haar ook totaal niet ongemakkelijk. Iedereen moet kunnen doen waar hij/zij zich prettig bij voelt. Naast dat ze zorgt voor een avond vol plezier biedt ze ook een luisterend oor. Tenslotte kan je van elkaars verhalen leren zegt ze dan maar zo.

Image

Tammy

26 jaar

Ik zit altijd bomvol energie en ben altijd vrolijk. Ik vind het heerlijk om te praten over alles rondom seksualiteit. Taboes bestaan bij mij niet, dus wees welkom om alles met mij te bespreken! Mijn Engels is ook behoorlijk goed dus party’s kunnen zeker ook in het Engels gegeven worden.

Image

Mariëlle

22 jaar

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnenavond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Image

Iris

23 jaar

Iris werkt zelf ook nog in de evenementen branche en daardoor weet ze wel hoe je een goede party kan geven. Verder is ze een open en rustig persoon en daardoor kan ze een fijne sfeer creëren tijdens party’s waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

Image

Maartje

22 jaar

Onze enthousiaste studente Maartje zal zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt met haar vlotte babbel en open houding. Niks is te gek en over alles mag gepraat of gevraagd worden!

Image

Kelly

32 jaar

Heb je zin in een leuk gezellig avondje met veel lol dan moet je een party bij Kelly boeken. Niks is haar te gek, geen enkele vraag of opmerking! Ze vindt dat het gebruik van speeltjes en andere dingen rondom sex normaler moet worden! Of je nou vrijgezel bent of een partner hebt, iedereen mag genieten op de manier zoals hij/zij wil toch?

Image

Linda

22 jaar

Als echt trotse Groninger komt Linda bij je party langs met het doel om je op je gemak over seks en vele andere taboes te kunnen laten praten.

Image

Laurien

28 jaar

Spontane meid met meeslepende energie! Een comfortabele sfeer kun je bij mij verwachten. Tijdens je party vieren we jouw nieuwsgierigheid, seksualiteit, prachtige lichaam en stralende glimlach!

Image

Megan

27 jaar

Megan is jong en staat open over alles, Ze maakt van elke party het leukste feestje!

Image

Indra

50 jaar

Iedere party wordt een openhartige en spannende avond. Met 7 jaar ervaring achter de bar in een club, zijn er weinig onderwerpen die Indra niet besproken heeft...

Image

Iris F

23 jaar

Voor deze gezellige verpleegkunde studente is geen vraag te gek. Haar passie is mensen helpen en naar hun verhalen luisteren. Bij haar ben je hoe dan ook op je gemak en kun je alles kwijt!

Image

Pam

28 jaar

Op de party's van Pam streeft ze naar een vertrouwd sfeertje zodat iedereen zijn verhaal/vraag wilt delen. Geen vraag is hierbij te gek, niks vind ze bijzonder of apart. Ze houdt van openheid en lekker gek doen.

Image

Karla

39 jaar

Door haar jarenlange ervaring in de zorg is geen onderwerp taboe en geen vraag te gek. Karla heeft oog voor het individu en stelt je op je gemak. 'Samen maken we er een gezellige avond van.'

Image

Maret

25 jaar

Maret is altijd in voor een feestje, vind het belangrijk dat iedereen lekker in zijn vel zit en ze vertrouwen krijgen dat niks te gek is! Want iedereen is mooi zoals die is!

Image

Annieka

23 jaar

Als er een gesprek over seks is, dan is Annieka van de partij! Seks is iets menselijks en zou een normaal gespreksonderwerp in elke situatie moeten zijn. Door meer in contact te komen met je lichaam en jouw behoeftes kan je leven tot het maximale. ;) Niks is te gek voor Annieka en in hokjes denken staat niet in haar woordenboek!

Image

Marlise

41 jaar

Marlise werkt al zo’n 15 jaar als professional in de seksuele gezondheid en seksueel welzijn. Mede daardoor zorgt zij voor een avond vol verrassende inzichten over seksueel plezier en genot. Marlise is open minded, vriendelijk en down to earth. Met haar tomeloze enthousiasme weet ze iedereen voor zich te winnen.

Image

Cato

26 jaar

Hoi! Mijn naam is Cato. Ik haat taboes en ik hou van alles wat met (solo) seks en intimiteit te maken heeft! Zin in een thuisfeestje vol gezelligheid en tegelijkertijd van alles te weten komen over seksualiteit en intimiteit?! Dan ben je bij mij aan het goede adres! Hopelijk tot snel!

Image

Grietje

22 jaar

Een homeparty met mij is een homeparty zonder taboes. Je kunt met mij alles bespreken als het gaat over seks en de dingen daaromheen. Ik vind het fijn als ik mensen een lach op hun gezicht kan brengen, dus wees vooral niet bang om lekker te kunnen lachen tijdens de party en plezier te hebben! Want een lach staat iedereen het mooist!

Image

Yma

36 jaar

Hi daar! Waar ik warm van word? Bespreken wat normaal gezien wordt als onbespreekbaar. Alles (letterlijk) op tafel. ;) Geen onderwerp te gek.

Image

Daphne

22 jaar

Ik ben Daphne en ik word vaak beschreven als een gezellige en spontane vrouw. Tijdens mijn party’s streef ik natuurlijk naar een gezellige tijd, maar ook naar open gesprekken zonder enige oordelen. Niks is voor mij te gek en samen maken we er een top avond van!! Ik heb er zin in :).

Image

Ymke

21 jaar

De sexpert, dat is hoe mijn vrienden me noemen. Altijd open voor een gesprek en niets is mij te gek. Ik vind het leuk andere uit hun comfort zone te trekken, nieuwe onderwerpen te bespreken en mensen wat bij te leren over hun zelf. Een party wordt het zeker wel!

Image

Shaniz

29 jaar

Haagse Shaniz werkt in de festival scene en weet hoe ze een feestje moet bouwen. Zij biedt een goed luisterend oor en helpt jou graag met het vinden van jou ideale seksspeeltje(s). Ook is zij beschikbaar in het Engels

Image

Isabelle

25 jaar

Bij Isabelle voel je je helemaal op je gemak en is geen vraag of opmerking te gek. Met haar internationale achtergrond en ervaring zal ze er alles aan doen om jouw brandende nieuwsgierigheid te beantwoorden.

Image

Marith

21 jaar

ik heb een levendige energie en open mindset. geen vraag of onderwerp is mij te gek en ik vind het leuk om over seks en alles er omheen te praten!

Image

Merel

22 jaar

Ik ben Merel en ik wordt vaak omschreven als een spontane meid die alles zegt wat in haar opkomt. Als studente is geen vraag of onderwerp te gek voor mij! Met mijn enthousiasme zal ik er alles aan doen om jou een geweldige party te bezorgen!

Image

Ichelle

26 jaar

Ik zou graag de taboe die op het onderwerp seks zit doorbreken. Je kan met mij alles bespreken, maar ben er vooral, om er een gezellige avond van te maken.

© 2024 - Willie Homeparty - Alle rechten voorbehouden

 

Willie Homeparty en Willie.nl zijn onderdeel van CLS Healthcare BV