Onze consulenten

Onze consulenten

Image

Roos

28) jaar

Roos is een held in het spannend houden van langdurige relaties. Al 10 jaar weet ze de sleur buiten de slaapkamerdeur te houden. Met haar diploma sekscoach kun je met al je vragen bij haar terecht.

Image

Marilyn

27) jaar

What’s in a name, bij Marilyn kun je leren hoe je genoeg zelfvertrouwen uitstraalt om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn. Met haar diploma sekscoach en relatiecounselor kun je genoeg advies bij haar inwinnen.

Image

Lindsay

23) jaar

Een avondje met Lindsay is een avondje vol lachen, gieren en brullen. Met haar positieve energie en open mind set is seks voor haar ook totaal niet ongemakkelijk. Iedereen moet kunnen doen waar hij/zij zich prettig bij voelt. Naast dat ze zorgt voor een avond vol plezier biedt ze ook een luisterend oor. Tenslotte kan je van elkaars verhalen leren zegt ze dan maar zo.

Image

Danique

27) jaar

Met haar ervaring in de horeca en evenementen, staat gezelligheid bij Danique standaard voorop. In combinatie met haar passie voor passie, weet zij de P in Party naar boven te halen!

Image

Meggie

27) jaar

Ondanks haar onschuldige koppie ben je voor dirty talk bij Meggie aan het juiste adres. Geen vraag te gek! Met haar warme en openhartige karakter verzorgt ze een leuke avond!

Image

Yvonne

47) jaar

Niks is Yvonne te gek en niks is gek is haar motto. Ze is van de gezelligheid en de lach, maar zal iedere vraag die er te stellen is serieus beantwoorden. Haar missie: Vrouwen vrijer en opener maken wat betreft hun seksualiteit. Geniet van je lijf en de passie die je bezit.

Image

Tammy

25) jaar

Ik zit altijd bomvol energie en ben altijd vrolijk. Ik vind het heerlijk om te praten over alles rondom seksualiteit. Taboes bestaan bij mij niet, dus wees welkom om alles met mij te bespreken! Mijn Engels is ook behoorlijk goed dus party’s kunnen zeker ook in het Engels gegeven worden.

Image

Noa

22) jaar

Deze brabo zorgt voor een en al gezelligheid in jouw woonkamer! Geen vraag is voor haar te gek waardoor je je snel op je gemak voelt haar om advies te vragen.

Image

Mariëlle

20) jaar

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnenavond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Image

Maureen

33) jaar

Met haar medische achtergrond in combinatie met een dosis Twentse nuchterheid, zorgt Maureen voor een avond vol verrassende inzichten over jouw seksualiteit. Dit alles in een open en persoonlijke sfeer. Gegarandeerd een avond vol genot!

Image

Iris

21) jaar

Iris werkt zelf ook nog in de evenementen branche en daardoor weet ze wel hoe je een goede party kan geven. Verder ben ik ook een open en rustig persoon en daardoor wil ik een fijn sfeer creëren tijdens party’s waarbij iedereen op zijn gemak voelt.

Image

Maartje

21) jaar

Onze enthousiaste studente Maartje zal zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt met haar vlotte babbel en open houding. Niks is te gek en over alles mag gepraat of gevraagd worden!

Image

Kelly

31) jaar

Heb je zin in een leuk gezellig avondje met veel lol dan moet je een party bij Kelly boeken. Niks is haar te gek, geen enkele vraag of opmerking! Ze vindt dat het gebruik van speeltjes en andere dingen rondom sex normaler moet worden! Of je nou vrijgezel bent of een partner hebt, iedereen mag genieten op de manier zoals hij/zij wil toch?

Image

Marcella

34) jaar

Marcella heeft jarenlange ervaring in het organiseren van erotische homeparty's. Gezelligheid staat voorop en je kunt al je vragen aan haar stellen en gaat altijd vol informatie de deur uit!

Image

Linda

21) jaar

Als echt trotse Groninger komt Linda bij je party langs met het doel om je op je gemak over seks en vele andere taboes te kunnen laten praten.

Image

Lana

24) jaar

Deze vrolijke biologie studente kan jou alles vertellen over de bloemetjes en de bijtjes. Geen vraag is te gek en met een hele berg humor wordt het een hele leuke avond!

Image

Suzanne

24) jaar

Een avondje met Suzanne is een avondje vol Brabantse gezelligheid. Suzanne heeft namelijk een goede dosis humor en biedt graag een luisterend oor aan over alles wat met seks en relaties te maken heeft.

Image

Laurien

26) jaar

Spontane meid met meeslepende energie! Een comfortabele sfeer kun je bij mij verwachten. Tijdens je party vieren we jouw nieuwsgierigheid, seksualiteit, prachtige lichaam en stralende glimlach!

Image

Kelly R

33) jaar

Kelly is open minded, vindt niks gek en heeft een passie voor sex en liefde en alles wat daar bij komt kijken. Met de party`s wil ze ervoor zorgen dat wij vrouwen (nog) meer kunnen genieten van sex, samen of alleen :-)

Image

Nienke

24) jaar

Let’s talk about sex baby! Praten over seks normaliseren en daarmee je relatie en seksleven verrijken, dat is wat deze krullenbol wil realiseren. Bomvol creativiteit, passie en lol creëert Nienke een open en ontspannen avond.

Image

Merle

23) jaar

Met jaren ervaring in klantenservice en een enthousiaste houding is Merle vastberaden om iedere iedere party tot een hoogtepunt te laten komen!

Image

Megan

25) jaar

Megan is jong en staat open over alles, Ze maakt van elke party het leukste feestje!

Image

Indra

48) jaar

Iedere party wordt een openhartige en spannende avond. Met 7 jaar ervaring achter de bar in een club, zijn er weinig onderwerpen die Indra niet besproken heeft...

© 2022 - Willie Homeparty - Alle rechten voorbehouden