Onze consulenten

Onze consulenten

Image

Roos

28) jaar

Roos is een held in het spannend houden van langdurige relaties. Al 10 jaar weet ze de sleur buiten de slaapkamerdeur te houden. Met haar diploma sekscoach kun je met al je vragen bij haar terecht.

Image

Marilyn

26) jaar

What’s in a name, bij Marilyn kun je leren hoe je genoeg zelfvertrouwen uitstraalt om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn. Met haar diploma sekscoach en relatiecounselor kun je genoeg advies bij haar inwinnen.

Image

Lindsay

22) jaar

Een avondje met Lindsay is een avondje vol lachen, gieren en brullen. Met haar positieve energie en open mind set is seks voor haar ook totaal niet ongemakkelijk. Iedereen moet kunnen doen waar hij/zij zich prettig bij voelt. Naast dat ze zorgt voor een avond vol plezier biedt ze ook een luisterend oor. Tenslotte kan je van elkaars verhalen leren zegt ze dan maar zo.

Image

Danique

27) jaar

Met haar ervaring in de horeca en evenementen, staat gezelligheid bij Danique standaard voorop. In combinatie met haar passie voor passie, weet zij de P in Party naar boven te halen!

Image

Meggie

27) jaar

Ondanks haar onschuldige koppie ben je voor dirty talk bij Meggie aan het juiste adres. Geen vraag te gek! Met haar warme en openhartige karakter verzorgt ze een leuke avond!

Image

Yvonne

46) jaar

Niks is Yvonne te gek en niks is gek is haar motto. Ze is van de gezelligheid en de lach, maar zal iedere vraag die er te stellen is serieus beantwoorden. Haar missie: Vrouwen vrijer en opener maken wat betreft hun seksualiteit. Geniet van je lijf en de passie die je bezit.

Image

Miranda

37) jaar

Deze geboren en getogen Haagse is enthousiast, spontaan en vooral open minded. Tijdens een party denkt ze met je mee en geeft eerlijk advies. Ze maakt graag seks bespreekbaar met een knipoog. Elke vrouw mag zich onschuldig ondeugend voelen.

Image

Michelle

29) jaar

Voor Michelle is seks altijd een onderwerp geweest waar ze graag over praat en mensen over informeert. Michelle is de gezellige vriendin waar je alles aan kan vragen! Haar motto: Vrouwen zijn zo badass en sterk.

Image

Tammy

24) jaar

Ik zit altijd bomvol energie en ben altijd vrolijk. Ik vind het heerlijk om te praten over alles rondom seksualiteit. Taboes bestaan bij mij niet, dus wees welkom om alles met mij te bespreken! Mijn Engels is ook behoorlijk goed dus party’s kunnen zeker ook in het Engels gegeven worden.

Image

Mariëlle

20) jaar

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnenavond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Image

Cetty

44) jaar

Onze paradijsvogel Cetty stelt je op je gemak en laat je lachen. Wil je party in het Engels, Spaans of Papiaments? Vraag naar Cetty!

Image

Maureen

33) jaar

Met haar medische achtergrond in combinatie met een dosis Twentse nuchterheid, zorgt Maureen voor een avond vol verrassende inzichten over jouw seksualiteit. Dit alles in een open en persoonlijke sfeer. Gegarandeerd een avond vol genot!

Image

Iris

25) jaar

Iris is altijd vrolijk en wil iedereen een gezellige party bezorgen. In haar huis met 21 studenten kan overal over gepraat worden en diezelfde sfeer probeert ze ook naar parties te brengen, vraag maar raak!

Image

Maartje

20) jaar

Onze enthousiaste studente Maartje zal zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt met haar vlotte babbel en open houding. Niks is te gek en over alles mag gepraat of gevraagd worden!

Image

Kelly

30) jaar

Heb je zin in een leuk gezellig avondje met veel lol dan moet je een party bij Kelly boeken. Niks is haar te gek, geen enkele vraag of opmerking! Ze vindt dat het gebruik van speeltjes en andere dingen rondom sex normaler moet worden! Of je nou vrijgezel bent of een partner hebt, iedereen mag genieten op de manier zoals hij/zij wil toch?

Image

Kimberley

33) jaar

Kimberley, mama van 4 kindjes is always in for a girls party! Gezelligheid en veel humor kan je van mij verwachten.

Image

Nina

31) jaar

Let's talk about sex baby! Nina wil graag taboes doorbreken en geeft antwoord op al je vragen. Door haar hoge dosis energie en humor zorgt zij ervoor dat het een geslaagde party wordt.

Image

Marcella

34) jaar

Marcella heeft jarenlange ervaring in het organiseren van erotische homeparty's. Gezelligheid staat voorop en je kunt al je vragen aan haar stellen en gaat altijd vol informatie de deur uit!

© 2022 - Willie Homeparty - Alle rechten voorbehouden